Tuesday, December 14, 2010

STYLE UR HIJAB..!

Assalamualaikum...

first contest created by woot-woot ^^

kalau nak join, ni syarat-syaratnya :::

-STYLE YOUR HiJAB-

kenape gua buat contest pasal tudung lak nieh..duh..

sebab gua suke fesyen hijab lah..tehee..tengok la page FASHION kat atas tuh ! grr

syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..tehee

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<

gua pon suke...: my pix kt bawah nih.. ;)


pic ni berhijab dgn style baru..
sempoi kan.... teehhheee ;)




4 comments:

woot-woot said...

salam..thanks joining..hoho.wah style hijab rap yer xD

accepted..good luck :)

~ MayraAzra~ said...

heheeee...thanx yeah..

~Dilazul~ said...

gudluck dear. :)

~ MayraAzra~ said...

thanx kamuu!

Post a Comment